Çay Ağacı Yağı (Balen) Nedir ? Faydaları Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Çay Ağacı Yağı (Balen) Nedir ? 

Çay ağacı yağı Latince adı melaleuca alternifolia olan çay ağacı bitkisinin yapraklarından distilasyon yöntemi ile elde edilmiş bir yağdır. Nasıl Sipariş Verebilirim ?

Çay ağacı yağı kozmetik ürünlerde özellikle yüz yıkama jellerini içeriğinde sıkça kullanılmaktadır. Yağlı ciltler için iyi bir bakım ürünüdür. Akneli ciltler için iyi bir bakım ürünüdür. Akneli ciltlere tavsiye edilir. Uçuk üzerinde iyileştirici özelliğinin olduğu bilinmektedir. Ayak mantarı ve ayak kokusunun giderilmesine yardımcı olur.

Çay ağacı bitkisinin bildiğiniz üzere bir çok faydası vardır bir çok faydası bulunan bu bitkinin yağıda kendi kadar faydalıdır ve genelde cilt bakım için kullanımı bilinmektedir. Çay ağacı yağı balen ayrıcalığı ile şimdi daha kolay kullanımı ile sizi yormaz vaktinizi almaz zaten bir çoğumuz çay ağacı yağının faydalarını biliyoruzdur ancak yine de sizler için çay ağacı yağının faydalarını sıraladık.

Nasıl Kullanılır ; akne yüzlere önerilen miktar kadar sürüldüğünde akne ve uçuk iyileşmesine yardımcı olur.

İçerik ; çay ağacı bitkisinin yapraklarından distilasyon yöntemi ile elde edilmiştir.

Çay Ağacı Yağının Faydaları

  • Siğil tedavisinde kullanımı bilinmektedir. Siğillerin giderilmesine yardımcı olur.
  • Akne tedavisinde kullanımı bilinmektedir. Aknelerin giderilmesi için yardımcı olur. En yaygın kullanım alanlarından biridir.
  • Ayak mantarlarının giderilmesine yardımcı olur.
  • Banyo suyuna atılarak bronşları açmaya yardımcı olur.

Bize bu kelimeleri kullanarak ulaştınız ; çay ağacı yağı , çay ağacı yağı faydaları , çay ağacı yağı nereden bulurum , çay ağacı yağının faydaları nelerdir , çay ağacı yağı nasıl kullanılır , çay ağacı yağı içeriği nedir, balen çay ağacı yağı , çay ağacı yağı balen

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir